Dywagacje, domniemania i fakty na temat nadchodzącego albumu

Albumy studyjne i single.
Recenzje i dyskusje na temat poszczególnych albumów i utworów.
Arsendis

Dywagacje, domniemania i fakty na temat nadchodzącego albumu

Post autor: Arsendis »

Temat w którym będziemy wrzucać swojej myśli i przypuszczenia ( a mam nadzieję za jakiś czas twarde fakty ) odnośnie albumu numer 8.
Arsendis

Re: Dywagacje, domniemania i fakty na temat nadchodzącego albumu

No ciekaw jestem kiedy usłyszymy te "new beats"
Znając Liama jeszcze trochę sobie poczekamy...
Awatar użytkownika
rafal735r

Post autor: rafal735r »

Witam wszystkich po długiej przerwie.

Czekam na nowy album, Liam każe nam czekać już chyba najdłużej w historii zespołu. Tak z ciekawości sprawdziłem i No Tourist 2018r.
Arsendis

rafal735r pisze: 21 grudnia 2024, 12:45 Witam wszystkich po długiej przerwie.

Czekam na nowy album, Liam każe nam czekać już chyba najdłużej w historii zespołu. Tak z ciekawości sprawdziłem i No Tourist 2018r.
Czy najdłużej to zobaczymy, bo jak dotąd najdłuższa przerwa pomiędzy wydaniem albumów studyjnych wynosi gdzieś 7 lat i jeden miesiąc ( okres pomiędzy TFOTL a AONO) a jak narazie od No Tourists minęło raptem 6 lat, ale myślę że jest na to szansa....pocieszający jest fakt że Liam wypróbowuje nowe utwory na koncertach( najpierw w tamtym roku Disrupt Ya Flow, następnie Fight, a wczoraj nowy i chyba najciekawszy track Hit The Switch który trochę przypomina erę Aono i pre-IMD...)bardzo bym chciał żeby ukazało się coś w 2025 roku, ale nie zdziwi mnie też np jak to będzie połowa 2026 roku...Niech Liam spokojnie pracuje nad nowym materiałem, prędzej czy później pojawi się nowy album , czuję to w kościach 🐜
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2024, 23:29 przez Arsendis, łącznie zmieniany 1 raz.
Arsendis

Dobre to! Oby przetrwało i pojawiło się na nowym albumie!
Arsendis

Recenzja ostatniej trasy i spekulacje na temat ewentualnego nowego albumu
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Arsendis pisze: 22 grudnia 2024, 23:28
Można śmiało stwierdzić, że na przestrzeni ostatnich kilku lat 'Hit The Switch' to chyba jedyna rzecz (bo ciężko to nazwać pełnoprawnym utworem), która wzbudza jakiekolwiek zaciekawienie. Nie brzmi to jak kompletna, finalna kompozycja więc ciężko na tym etapie o chęć by ten fragment pojawił się na nowym albumie. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo z tym demo może się zadziać wszystko i nic.
Arsendis

Nightmare pisze: 07 stycznia 2025, 11:27
Arsendis pisze: 22 grudnia 2024, 23:28
Można śmiało stwierdzić, że na przestrzeni ostatnich kilku lat 'Hit The Switch' to chyba jedyna rzecz (bo ciężko to nazwać pełnoprawnym utworem), która wzbudza jakiekolwiek zaciekawienie. Nie brzmi to jak kompletna, finalna kompozycja więc ciężko na tym etapie o chęć by ten fragment pojawił się na nowym albumie. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo z tym demo może się zadziać wszystko i nic.
Wiadomo że Liam na pewno to jeszcze udoskonali..ale brzmi to bardzo ciekawie, jestem pełen nadziei że nie wywali tego do kosza...
Błagam niech w tym roku coś wydadzą bo zniosę jajko chyba ...ile można czekać
ODPOWIEDZ