No to czego tam ostatnio słuchacie poza Prodigy?
Polecili byście coś? Nie musi byc powiązane, może ktoś ma zajawkę na Zenka, nie oceniamy Po prostu jestem ciekaw co Wam w głośnikach gra ostatnio.
To może ja zacznę...
Wkręciłem sie w sety japońskiego producenta Nujabes (niestety tragicznie zmarłego 14 lat temu). Taki chillowy hip-hop, idealny do plumkania w tle przy pracy czy odpoczynku.
A tu klip który przypomina mi trochę SMBU, muza też spoko:
Dobra nie byłbym sobą jakbym nie polecił trochę oldschoolowego rave'u, więc proszę:
Poza-prodyżowe polecajki
Poza-prodyżowe polecajki
Rhythm of life. Rhythm of your mind.
Re: Poza-prodyżowe polecajki
Same klasyki. Z zupełnie innej beczki to słucham czasami Travisa Scotta (starszy syn mnie zaraził).
A little action is all I need …
Ja od siebie mogę wrzucić trochę trip-hopu:
oraz oczywiście Bonobo:
Do pracy czy sprzątania Forest Swords:
oraz oczywiście Bonobo:
Do pracy czy sprzątania Forest Swords:
www.theprodigyontour.com | Największa na świecie baza danych o koncertach The Prodigy
Ja ostatnio mam fazę na Wargasm, tutaj zresztą inspiracja The Prodigy wleciała dość mocno sądząc po brzmieniu:
Myślę, że powinna powstać oddzielna sekcja na wątki i tematy o innych artystach etc.
Słusznie. Temat przeniesiony do działu Offtopic.
Wklejam, co mi ostatnio mignęło na insta. Orkiestra fajnie, wokalista niestety poległ. Nie ten głos, nie te emocje.
W sumie to mogłoby go tam nie być.
W sumie to mogłoby go tam nie być.
A little action is all I need …
Rzeczywiście. Swoją drogą ciekawe jakby brzmiała kolaboracja Liama z orkiestrą. Wersje instrumentalne największych hitów, albo zupelnie nowe pomysły. Taki chillowy albumik dla starych boomerów jak ja