Na dniach na stronie ukaże się krótki wywiad z zespołem.
Jakie pytanie poza "kiedy wyjdzie nowy album i w jakim klimacie" byście zadali?
Wywiad z zespołem
Re: Wywiad z zespołem
Ile obecnie biorą za jeden koncert xd
Może trochę nieeleganckie pytanie, ale jestem ciekaw czy coś się zmieniło w tym względzie.
Zadałbym też pytanie czy dotrwają do 40lecia w 2030 i koniecznie o to co z zapowiadanym filmem dokumentalnym...
Może trochę nieeleganckie pytanie, ale jestem ciekaw czy coś się zmieniło w tym względzie.
Zadałbym też pytanie czy dotrwają do 40lecia w 2030 i koniecznie o to co z zapowiadanym filmem dokumentalnym...
Wywiad się już odbył i niedługo będzie opublikowany czy zbieracie pytania od użytkowników forum aby je zadać?
Czekam na publikację tego wywiadu jak na zbawienie , mam nadzieję że będą w nim zawarte jakieś konkrety...wywiad będzie przeprowadzany i z Liamem i z Maximem czy tylko z Liamem ?
Mam nadzieję że ten wywiad ukaże się niebawem i pytania będą trochę konkretniejsze niż w wywiadzie dla NME
Pytania już są wysłane. Czekamy na odpowiedzi.
A little action is all I need …
Na razie cisza niestety. Liam na pytania jeszcze nie odpowiedział. Może nie ma czasu, bo pracuje nad albumem. 

A little action is all I need …
Cholernie szkoda że nie odpowiedział...ale pewnie nie powiedziałby nic konkretnego jak to Liam...