Amidoo People

Teledyski i nagrania koncertowe.
Zdjęcia i grafiki związane z zespołem.
Kolekcje fanów (plakaty, bilety, merchandise).
Cios

Amidoo People

Post autor: Cios »

Witajcie :)
Całkiem niechcący ostatnio sprawdziłem czy nie ma u nas jakiegoś pl forum o The Prodigy którego jestem fanem od ich początku istnienia.
Przy okazji należę też do dość licznej grupy fanów starych komputerów Amiga, Commodore, Atari itp.
Cyklicznie spotykamy się i sami organizujemy "Parties" których w samej Polsce jak i ma świecie jest zaskakująco dużo. W trakcie tych spotkań są często organizowane konkursy scenowe na których jak to bywało w latach 80, 90, 2k i rowniez obecnie, wystawiane są dema, intra, grafiki muzyki a także produkcje które umieszcza się w kategorii "Wild" np filmy itp.
I zmierzając do brzegu....W tym roku, dosłownie kilka dni temu odbyło się kolejne AmiParty na którym w kategorii wild wystawiłem produkcję w 💯% opartą o Voodoo People, z wplątanym motywem komputera Amiga 500.
Wczesniej sprawdziłem czy ktoś, gdzieś, kiedyś porwał się na taki remake ale okazuje się że nie.
Dajcie znać co myślicie ;)
Link poniżej.

Cios

Awatar użytkownika
LoBo
Site Admin

Re: Amidoo People

Post autor: LoBo »

Wow! Chylę czoła. Naprawdę mega :applause: Widać że mieliście ubaw kręcąc to i ja też miałem mega fun z oglądania. O dziwo takie "słowiańskie" klimaty, bardziej nam bliskie nadają jakiegoś... Blair Witch'owatego klimatu. Jestem na tak 👍
Rhythm of life. Rhythm of your mind.
Cios

Dzięki !

Każda opinia mnie cieszy, szczególnie że nie mamy żadnego doświadczenia, sprzętu, przygotowania.
Ogólnie to jedynie mieliśmy brak czasu 🤪
Awatar użytkownika
LoBo
Site Admin

Post autor: LoBo »

Cios pisze: 11 października 2024, 17:10 Ogólnie to jedynie mieliśmy brak czasu 🤪
Chyba raczej nadmiar wolnego czasu 😉
Rhythm of life. Rhythm of your mind.
Arsendis

Post autor: Arsendis »

Cios pisze: 11 października 2024, 12:02 Witajcie :)
Całkiem niechcący ostatnio sprawdziłem czy nie ma u nas jakiegoś pl forum o The Prodigy którego jestem fanem od ich początku istnienia.
Przy okazji należę też do dość licznej grupy fanów starych komputerów Amiga, Commodore, Atari itp.
Cyklicznie spotykamy się i sami organizujemy "Parties" których w samej Polsce jak i ma świecie jest zaskakująco dużo. W trakcie tych spotkań są często organizowane konkursy scenowe na których jak to bywało w latach 80, 90, 2k i rowniez obecnie, wystawiane są dema, intra, grafiki muzyki a także produkcje które umieszcza się w kategorii "Wild" np filmy itp.
I zmierzając do brzegu....W tym roku, dosłownie kilka dni temu odbyło się kolejne AmiParty na którym w kategorii wild wystawiłem produkcję w 💯% opartą o Voodoo People, z wplątanym motywem komputera Amiga 500.
Wczesniej sprawdziłem czy ktoś, gdzieś, kiedyś porwał się na taki remake ale okazuje się że nie.
Dajcie znać co myślicie ;)
Link poniżej.

Cios

Świetne ! Wkleiłem na Brainkillerze a także na Discordzie BK żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło:) szacun, widać że włożyłeś w to mnóstwo pracy
Cios

Thx ! Ooo tak, pracy było od groma. W wolnej chwili mogę opisać cały proces ;)
Arsendis

Post autor: Arsendis »

Cios pisze: 12 października 2024, 23:24 Thx ! Ooo tak, pracy było od groma. W wolnej chwili mogę opisać cały proces ;)
Super, chętnie o tym poczytamy
ODPOWIEDZ